Cum s-a petrecut nefericitul incident 

Bărbatul a chemat liftul la etajul 6, însă atunci când a deschis ușa, a pășit în interior până ca liftul să ajungă, căzând astfel în puțul liftului.

Citește și: Ei sunt tinerii care și-au pierdut viața în teribilul accident din Bistrița-Năsăud. Alexandra și Robert se întorceau la Cluj după terminarea vacanței

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie, în jurul prânzului.

Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de Presă al IPJ Brăila, un bărbat a fost cel care a sesizat poliția, cu privire la faptul că un vecin de-al său ar fi căzut în puțul liftului din blocul în care locuiește.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Bărbatul în vârstă de 88 de ani a căzut între etajele 5 si 6. În momentul în care bărbatul a anunțat poliția, liftul s-a coborât la parter. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma incidentului, bărbatul a suferit leziuni destul de grave și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Citește și: Scenariu macabru în Atena: O infirmieră și-a ucis toate cele trei fiice, în trei ani

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si