Incidentul a avut loc vineri, în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca. 

Cum s-a petrecut incidentul

Un sicriu în care se afla trupul neînsuflețit al unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capacul frigorific.

Citește și: „Mi-a pus cuțitul la gât. Nu s-a luat nicio măsură”. Doctorița din Suceava, înjunghiată de soț, face mărturii cutremurătoare

Pompierii voluntari din Teaca au intervenit imediat pentru stingerea incendiului, însă acesta a fost lichidat de proprietari, deoarece se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura priveghiul, punând în pericol mai multe persoane.

„Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa pentru publicaţia citată, potrivit  timponline.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Decedatul era un tânăr din localitate care a murit zilele trecute, iar familia nu a vrut să-l ducă la capelă şi l-a ţinut acasă într-un sicriu cu capac frigorific. Înmormântarea urma să aibă loc la finalul săptămânii viitoare.

O nuntă s-a transformat în înmormântare. "Vor fi îngropate împreună"

O nuntă care urma să aibă loc în Fâșia Gaza s-a transformat într-o dublă înmormântare.

Atât viitoarea mireasă, cât și sora acesteia, au pierit în bombardamentele israeliene de zilele trecute.

Marți, la ora 13:45, ora locală, Mohammed Saad, în vârstă de 22 de ani, a părăsit  casa logodnicei sale, Dania Adas, în vârstă de 19 ani, în cartierul Shuja'iya din estul orașului Gaza, îndreptându-se spre casa lui.

Nu știa că acelea erau ultimele clipe pe care le va petrece cu ea, potrivit unui reportaj  The New Arab.

Citește și: Profesorul care a confiscat arma cu care copilul de 7 ani a mers la o școală din Constanța, a ascuns-o în dulap și nu a anunțat pe nimeni: „Dumnealui nu a înțeles gravitatea situației”

Dania a fost ucisă 15 minute mai târziu, după ce un atac aerian israelian a lovit o țintă din apropiere, vizavi de casa ei.

Bombardamentul a fost primul dintre multele care au lovit în mod neașteptat zona Shuja'iya, unde, la fel ca în alte părți ale asediatei Fâșii Gaza, dens populate, casele sunt îndesate una în alta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si