Scena de tot rasul a fost filmata langa o terasa de fite din buricul orasului Targoviste si nu in fata vreunui birt satesc. Vaca din imagine, sa-i spunem Maricica, a picat ca musca-n lapte in peisajul urban, dar, fara sa-i pese prea mult, s-a retras pe spatiul verde si a inceput sa pasca. Linistea i s-a terminat brusc, odata cu aparitia oamenilor legii.

Sa nu va imaginati ca politistii locali se uita ca vietii la poarta noua.
Ajunse la fata locului, organele au intors problema pe toate partile: ca o fi asa, ca o fi pe dincolo, dar si sa te duci prea aproape poate fi periculos... Si, uite-asa, de teama sa nu-i pasca vreun necaz, agentii au ramas spectatori.

Noroc cu acest angajat de la salubritate, care a salvat onoarea politistilor locali. Abia dupa ce barbatul a facut primul pas, unul dintre agenti si-a facut curaj sa fugareasca vaca.

Proprietarul vacutei a fost identificat si amendat ca a scapat animalul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si