Noaptea trecută, în cartierul San Fruttuoso din Genova, în Via Malfante, a avut loc un incident șocant în care doi cetățeni români au fost implicați.

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a fost victima unui brutal atac cu un topor, suferind răni grave la față și în braț. Din fericire, intervenția rapidă a serviciilor de urgență 118 l-a transportat de urgență la Spitalul San Martino din Genova.

Cu toate că rănile au fost grave, în prezent viața sa nu este în pericol.

Citește și: Un african a furat geanta unei românce, în Italia. Ce surpriză a avut acesta, după ce a încercat să scape

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Conform informațiilor disponibile, incidentul a avut loc în holul unui bloc de apartamente, unde victima a fost invitată de un prieten la cină. Agresorul, un bărbat român de 48 de ani, a fost imediat reținut de către polițiștii locali sub acuzația de tentativă de omor, notează presa locală.  

Scene de coșmar în Genova! Un român a încercat să omoare un conațional

Motivul scandalului violent se află în aceste momente sub anchetă și este investigat îndeaproape de către ofițerii Brigăzii mobile din Genova. Se pare că agresorul avea o cunoștință superficială cu victima și a împiedicat-o să intre în clădire. În momentul în care prietenul victimei a încercat să intervină pentru a-i despărți pe cei doi, el însuși a fost rănit, însă rănile nu au fost foarte grave.

Citește și: O bătrână de 64 de ani a ajuns să își spele rufele într-o baltă, pe drum, în timp ce casă îi este o stație de autobuz

Comunitatea locală este șocată de violența neașteptată și așteaptă o anchetă riguroasă pentru a elucida toate circumstanțele acestui act de agresiune îngrozitor. Incidentul a generat îngrijorare cu privire la siguranța locuitorilor din cartier și a generat discuții privind măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de evenimente în viitor.

Autoritățile locale și forțele de ordine își concentrează eforturile pentru a aduce dreptate și pentru a asigura comunitatea că astfel de acte de violență nu vor fi tolerate. Între timp, victima se află în spital și se luptă să își revină după acest incident șocant, în timp ce agresorul va fi adus în fața justiției pentru acțiunile sale fără scrupule.

Citește și: Disperarea unei românce rămase fără bani. A vrut să jefuiască un oficiu poștal: „Dați-mi toți banii”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si