Femeia și de fiul ei au trăit adevărate clipe de coșmar, care s-au încheiat datorită intervenției carabinierilor de la Stația Cerveteri.

Citeste si: Femeie condamnată la 45 de ani de închisoare pentru postări în Social Media

Oamenii legii italieni l-au arestat pe fostul soț al unei românce, respectiv tatăl băiețelului ei, care era deja cunoscut de autorități pentru infracțiuni anterioare, pentru rele tratamente împotriva membrilor familiei sau concubinilor, răpire, primire de bunuri furate și deținere ilegală de arme de foc. 

Românca și fiul ei au fost ținuți ostatici de fostul soț

Scenele desprinse parcă dintr-un film au avut loc în urmă cu o săptămână, la orele serii. Alarma a fost dată chiar de românca în vârstă de 43 de ani. Aceasta a povestit că fostul soț, de care divorțase cu doar trei zile înainte de incident, i-a stropit complet autoturismul cu benzină și a pătruns în casa ei, după ce a sunat la interfon cu mare insistență.

Citeste si: O româncă câștigă bani frumoși cu afacerea pe care și-a deschis-o. Femeia vrea să se extindă și peste hotare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Îngrozită, românca abia a avut timp să sune la 112 când individul în vârstă de 40 de ani a reușit să se urce pe balconul casei de la etajul 1 al apartamentului. Acesta avea cu el un cuțit de bucătărie și a început să o amenințe, obligând-o să se așeze pe canapea împreună cu fiul lor.

Bărbatul a continuat amenințările și la momentul sosirii poliției

Oamenii legii au ajuns la fața locului imediat, dar criminalul le-a impus mamei și fiului- ținuți constant sub amenințarea cuțitului- să nu facă zgomote, ca și cum ar fi simulat că în acel moment nimeni nu era acasă.

Citeste si: Incident scandalos la sala de jocuri a unui hotel de 5 stele din Capitală. Nervos că a pierdut la păcănele, un bărbat a distrus 6 aparate

Totodată, bărbatul în vârstă de 40 de ani, fiind conștient că fosta soție a apelat la ajutorul autorităților, a încercat să o oblige pe aceasta să sune la 112 pentru a le spune carabinierilor că plângerea depusă cu câteva zile mai devreme, după episodul mașinii stropite cu benzină, nu avea niciun sens, deoarece tot ceea ce se întâmplase fusese inventat.

Cele două victime au încercat să fugă

Românca a reușit totuși să își păstreze calmul permițându-le militarilor să îl blocheze pe fostul soț. În acel moment, românul în vârstă de 40 de ani a încercat să sară de pe balcon pentru a scăpa.

Citeste si: A spart o biserică și a fugit cu banii din cutia milei

Potrivit presei locale, fosta sa soție a reușit să le deschidă oamenilor legii ușa de intrare la timp, iar aceștia l-au blocat imediat pe agresor.

Agresorul a fost arestat 

Percheziția care a avut loc ulterior la reședința bărbatului în vârstă de 40 de ani le-a permis polițiștilor să găsească, pe lângă câteva ceasuri și câteva documente ale victimei, și un pistol de epocă de calibru 32, dar perfect funcțional.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Românul a fost reținut, iar pistolul a fost pus sub sechestru alături de cuțitul folosit pentru amenințarea mamei și a copilului. Agresorul de naționalitate română a fost trimis la închisoarea din Civitavecchia, în așteptarea audierii de validare în fața GIP al Tribunalului local.

Citeste si: Au explodat prețurile la gaze în Europa după ce Rusia a stopat alimentarea spre Germania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si