Jaful a avut loc joi, în jurul orei 8:00 dimineața. La scurt timp după deschiderea magazinului, o bandă de hoți, formată din 5 indivizi cu fețele acoperite cu cagule și înarmați, au năvălit în interior. Aceștia au sechestrat angajații magazinului.

Personalul magazinului a fost imobilizat și amenințat cu armele, până când proprietarul atelierului de bijuterii a ajuns la fața locului. Bărbatul, un italian în vârstă de 52 de ani, era sigurul care putea deschide seiful magazinului.

Citeste si: Povestea fetiței abandonate de mamă după ce s-a îmbolnăvit de COVID. Minora și-a găsit refugiul în brațele unei familii din Italia

Jaf ca în filme în Milano. Hoții au plecat cu bijuterii în valoare de un milion de euro

Imediat după ce proprietarul și-a făcut apariția, hoții au luat din seif bijuterii deja finisate, dar au ales și materiale care urmau să fie prelucrate, în principal aur și paladiu. Paguba este estimată la o valoare totală de un milion de euro. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Angajații magazinului au reușit să se elibereze în jurul orei 10:50.

Atunci au dat alarma. La fața locului auintervenit de urgență polițiștii de la UPG, dar și echipa mobilă. Autoritățile italiene au deschis o anchetă pentru a da de urma vinovaților.

În urma jafului, niciunul dintre angajați nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Personalul magazinului le-a povestit carabinierilor hoții ar fi fost și italieni și străini. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie în Constanța. Un copil de trei ani a decedat după ce a fost mușcat de cap de câinele familiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si