Close sidebar
Close sidebar

Scene de filme cu mafioti continua in Lugoj. Imagini incredibile cu scandalul de proportii dintre clanuri

Ca-n mafia italiana se razboiesc doua clanuri din Lugoj: cu focuri de arma trase în casele rivalilor si cu amenintari cu moartea filmate si trimise pe internet! Ultima confruntare a scos mascatii în strada. Urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

E razboi total in Lugoj! Membrii unei familii proaspat intoarse din strainatate sustin ca sunt vanati cu pistoalele, amenintati si intimidati cu incendierea masinilor. Banii ar fi motivul!

 

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

De zile-n sir, victimele spun ca sunt terorizate de clanul care isi impune suprematia in oras. Cu politia la picioare, dupa cum sustin, interlopii trag rafale de gloante in casele lor si le trimit filmari amenintatoare.

Oamenii acuza ca principalul vinovat a scapat basma curata, iar in mainile oamenilor legii ar fi ajuns doar subalternii sai.

"Auziti, va rog frumos, nu mai trageti asa de mine ca vin.

Nu fugim, nu fugim, ca nu am facut noi nimic. Te rog frumos, sa vina Bucurestiul! Asta e politia noastra din Lugoj! I-a luat pe copiii mei care nu au facut nimic. Ati vazut?"

Deocamdata, sase persoane au ajuns la audieri, dar nu si capii clanului, spun victimele, care se tem ca vor sfarsi in mainile lor.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI