Close sidebar
Close sidebar

Scene de groază acasă la familia Melencu! Bunicul Luizei a încercat să-și dea foc în curții, în timp ce mama fetei a LEȘINAT înainte să fie luată pe sus de jandarmi

Scandal mara acasă la familia Melencu. Jandarmii venit să o ridice pe mama Luizei, care a refuzat să se prezinte la DIICOT București.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Procurorii au venit astăzi cu mandat, poliție și cu jandarmii. Femeia a început să plângă și a țipat cerând să nu fie luată pe sus.

Timp de câteva minute bune, jandarmii i-au explicat femeii că trebuie să meargă cu ei. Mama Luizei Melencu a leșinat, iar bunicul fetei a sunat la 112.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat din Argeș! A încercat să răpească o copilă, în plină zi

Citeste si: Soția președintelui apariție șoc la New York. Vezi ce a purtat Carmen Iohannis

Citeste si: Moment de reculegere pe stadioane în memoria fostului preşedinte Chirac

Femeia plânge în continuare și refuză să-i însoțească pe jandarmi, în timp ce aceștia filmează întreaga acțiune pentru a putea demonstra că procedura s-a făcut cu respectarea normelor legale.

Ba mai mult decât atât, la vederea celor întâmplate, bunicul Luizei a fost la un pas să-și dea foc, în curtea casei sale. Bătrânul a fugit după o sticlă cu benzină, dar jandarmii au mers după el și au împiedicat, în ultimul moment, o tragedie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI