Sukhram Vishnoi tocmai se întorsese acasă, în cursul săptămânii trecute, când a fost atacat de aproximativ 6 persoane care au intrat forțat în casa lui, potrivit poliției.

Scenariu de groază

Ofițerii suspectează că autorii atacului au fost foștii socri ai fiicei lui Vishnoi, care erau extrem de supărați că aceasta s-a recăsătorit după ce l-a părăsit pe fiul lor. Vishnoi a suferit și o fractură la picior și a fost dus la un spital din orașul Jodhpur, în stare critică.

Potrivit familiei bărbatului, atacatorii i-au tăiat luat nasul și urechile și le-au luat cu ei. 

Vishnoi și-a căsătorit fiica cu un alt bărbat la 6 ani după ce aceasta l-a părăsit pe primul soț. În urmă cu câțiva ani, aceasta a depus și o plângere împotriva foștilor socri, care o hărțuiau pentru zestre.

Citeste si: Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Principesa Margareta a României participă la funeraliile Reginei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fiica lui Vishnoi locuiește în prezent cu un alt bărbat. Vishnoi a spus că acest lucru l-a supărat pe primul soț, dar și pe familia acestuia, iar asta a dus, în final, la atac ”, a declarat un ofițer, potrivit The Independent.

„În acest caz, sunt acuzați fostul soț, fratele acestuia și părinții lor ”, a mai spus polițistul.

Citeste si: Crimă șocantă în Anglia. Un bărbat și-a snopit în bătaie cel mai bun prieten și l-a lăsat să moară în casa sa

Un caz asemănător s-a petrecut și la începutul lunii august, când unui alt bărbat i s-a tăiat nasul pentru că a anulat logodna fiicei sale cu un bărbat. 



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si