Incidentul s-a petrecut la Stradella, unde un român în vârstă de 40 de ani, aflat sub influența alcoolului, a amenințat că își va arunca fiica de doar un an pe geam. 

Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

”Totul a avut loc în localitatea Stradella din provincia Pavia din Lombardia, acolo unde locuiau românul, soția și cei 3 copii. Cei doi au început să se certe puternic, iar un vecin a sunat la poliție, îngrijorat de țipetele violente care se auzeau din apartament.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Carabinierii ajunși la fața locului au găsit-o pe soția bărbatului în stradă, ea fugise din casă împreună cu fiicele ei în vârstă de 12 și 14 ani, pentru că soțul, în stare de ebrietate, o lovise.

Românul, în vârstă de 40 de ani, era rămas în apartament, la etajul 3, cu cea de-a treia fetiță, în vârstă de numai un an. Când a văzut carabinierii, românul și a ieșit și mai tare din minți. A luat bebelușul, s-a apropiat de fereastră și i-a amenințat pe toți că o aruncă pe micuță pe geam. 

În timp ce oamenii legii încercau să salveze fetița, bărbatul a început să arunce diverse obiecte din casă, dar și pătura cu care era învelită cea mică, creând astfel și mai

multă panică. Pentru a-l opri și a evita o tragedie, carabinierii au folosit un pistol cu electroșocuri, bărbatul nu s-a oprit de această dată, a început să îi lovească pe ofițeri, care au reușit, cu mare efort, să-l imobilizeze.

Bărbatul a fost încătușat și dus după gratii, până la finalizarea cercetărilor.”, transmite Andra Ionescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si