Accidentul teribil a fost provocat de o soferita care a trecut pe rosu, pe un bulevard aglomerat din Constanta.  Chiar in intersectie, o masina de teren care circula regulamentar a lovit-o in plin si i-a proiectat autoturismul direct in stalp. Impactul a fost atat de puternic, incat una dintre victime a sarit  pe asfalt.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Desi masina i-a fost spulberata, soferita captiva in interior era constienta. A fost scoasa de un politist care a reusit sa indoaie usa. Prietenul fetei, aflat pe scaunul din dreapta, era in stare de soc si nu putea fi miscat, asa ca pompierii au intervenit pentru descarcerare.

Si femeia care zacea pe asfalt a avut nevoie de ajutor: medicii de pe ambulanta au luat-o pe targa.

Cele 3 victime din matizul rosu au ajuns la spital, cu rani usoare. Conducatorul auto din cealalta masina implicata in accident  a tras doar o sperietura si nimic mai mult. Politistii au deschis o ancheta, iar soferita care n-a oprit la semafor ar putea ramane fara permisul de conducere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si