Close sidebar
Close sidebar

Scene de groaza intr-un parc din Satu Mare! Mama cu un bebelus in carucior, atacati de o haita de caini

Scene de groaza s-au petercut astazi intr-un parc din Satu Mare. O mama care isi plimba bebelusul in carucior a fost atacata de o haita de caini.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul s-a intamplat astazi, in jurul orei 15.00, atunci cand o mama care si-a scos bebelusul la plimbare intr-un carucior pe aleile parcului a fost atacata de o haita de cinci caini.

Din cate se pare, norocul femeii a fost ca in zona se afla un barbat care a dat dovada de curaj. Acesta a luat o piatra si a aruncat in directia maidanezilor, iar acestia s-au intors din drumul lor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Pericolul si mai mare este ca in zona sunt mai multe mame care isi scot copii la plimbare si care sunt extrem de vulnerabile in astfel de situatii.

Martorul PresaSM a reusit sa suprinda doar fuga cainilor, dar acesta ne-a declarat ca situatia a fost una extrem de periculoasa. 

Citeste mai mult AICI. 

Sursa: PresaSM

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI