Close sidebar
Close sidebar

Scene de groaza la Craiova! Un baietel a cazut de la 8 metri inaltime , dupa ce tiroliana s-a rupt cu el! Au aparut primele imagini!

Un baietel de 10 ani a cazut, dupa ce s-a rupt tiroliana cu el, de la 8 metri inaltime. Accidentul a avut loc in Parcul "Nicolae Romanescu".

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Starea copilului este stabila deocamdata, dar tatal baiatului face acuzatii grave. El spune ca tiroliana a fost reparata necorespunzator. In imagini se vede exact cum coarda se rupe, iar baietelul cade neputicnios.

Imediat dupa impact, s-au auzit tipetele pline de disperare ale micutului care urla incontinuu "Nu mai pot, nu mai pot"!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Era rupta si asigurata cu banda adeziva in speranta ca ar rezista. Am venit practic la o joaca si ma duc sa il iau de la spital", a declarat tatal baiatului, Daniel Bornaz.

Politia a deschis o ancheta pentru a afla cine se face vinovat de o asemenea tragedie. 

Sursa: adevarul.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI