Andreea Mantea le-a spus fetelor și băieților să se pregătească de un număr de echilibristică deasupra piscinei, unde vor urca in pereche pe o bârnă îngustă si vor încerca din răsputeri sa își mențină echilibrul.

Citeste si: Un nou cuplu în Casa Iubirii. Reacția suprinzătoare a Kingăi

O singură pereche a intrat la apă după proba de echilibru de "Casa Iubirii". Este vorba de Grațiela și Radu, care și-au pierdut echilibrul la mijlocul bârnei. 

Ce pereche a intrat la apă în "Casa Iubirii"

Larisa și Ionuț au dat startul probei, iar Andreea Mantea le-a oferit toate explicațiile pentru trecerea cu bine a probei.

"Veți veni unul spre celălalt, iar la mijloc va trebui să treceți unul de celălalt. Important este să nu cădeți în piscină. Când ajungeți la mijloc, vă puteți lua în brațe, coordona, vă puteți înțelege care unde pune piciorul, vă puteți ajuta unul pe altul. De aceea sunteți un cuplu fată și băiat, ca să vă înțelegeți", le-a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "Vreau să vă pregătiți". Ce îi așteaptă pe concurenții din Casa Iubirii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Primul cuplu care a dat de greu pe bârnă a fost cel alcătuit din Grațiela și Radu. Ceilalți concurenți au trecut cu emoții unul de celălalt, dar s-au păstrat uscați pe haine.

O singură pereche a intrat la apă după proba de echilibru de "Casa Iubirii"

La câteva secunde după ce s-au luat în brațe unul dintre ei și-a pierdut echilibru și l-a tras și pe partener în apă.

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul: "Vreau să vă pregătiți". Ce îi așteaptă pe concurenții din Casa Iubirii

"Nu pot să cred", a izbuncit Grațiela, care s-a simțit bine în piscină și a reintrat la apă și mai târziu.

Cine este Grațiela de la Casa Iubirii

Grațiela are aproape 20 de ani, vine din Pitești și este studentă la Facultatea de Litere din București.

Ultima relație pe care a avut-o s-a încheiat în urmă cu aproape un an, iar scopul său în emisiune este acela de a-și întâlni sufletul pereche.

Într-o scurtă autocaracterizare făcută la intrarea în show, Grațiela recunoaște că este sociabilă, sensibilă, zăpăcită și vulnerabilă, însă nu lasă niciodată să se vadă acest lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si