Close sidebar
Close sidebar

Scene desprinse din filmele pentru adulti, surprinse intr-o institutie publica din Romania

Scene incredibile, interzise minorilor, au fost filmate intr-o institutie publica din Timisoara. Acestea au fost publicate de Sursa de Vest si o arata in toata splendoarea ei pe una dintre angajate, comisarul Ana Jucut, filmata de un barbat in timp ce face streaptease.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Sursa de Vest, scenele au fost filmate la locul de munca, la sediul Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului-filiala Timis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In imagini, Ana Jucut este surprinsa facand streaptease si intrebandu-l pe "cameraman" ce sa mai dea jos de pe ea.
Dupa ce-si scoate fusta si bluza intreaba "Tot jos?", iar la raspunsul afirmativ al barbatului se scuza ca nu are sutienul si chilotii de aceeasi culoare, spunand ca initial a vrut sa se imbrace toata in negru dar apoi s-a razgandit.

Dupa care, goala se intinde pe un fotoliu de piele si intretine relatii intime cu barbatul care o filmeaza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI