Femeia care a fost abuzată în scara unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, a povestit pentru jurnaliștii de la antena3.ro scenele dramatice prin care a trecut.

Citeste si: Noi detalii în cazul preotului Visarion Alexa. Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui

"Era o seară liniştită atunci, chiar nu am simţit cum vine. Pentru că mi se părea un pic suspect, nu-l cunoşteam, nu era vecin cu noi i-am spus că prefer să urc singură în lift.

A zis: "Da, sigur. Cum să nu!".

Am deschis uşa liftului, când a coborât liftul şi în momentul ăla mi-a ridicat fusta şi mi-a pus mâna pe partea dorsală. Am ţipat foarte tare, am avut instinctul de a fugi după el să-i fac o poză. Am mai discutat cu persoane, am arătat poza respectivă şi altor vecini. Unii au spus că l-au văzut primbându-se prin parc.

Sunt mult mai precaută şi din păcate am rămas aşa cu o frică. Dacă în autobuz este cineva care mă atinge din greşeală, tresar", a mărturisit femeia.

Fostul deținut a fost arestat

Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis că agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incident scandalos în Italia. Un român a fost săltat de polițiști direct de la ferma unde muncea

”Polițiștii au demarat cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei bănuite de săvârșirea faptei.

Bărbatul a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Cine este bărbatul care a atacat-o pe femeia din Sectorul 4

Conform jurnaliștilor de la  ziare.com,  este vorba despre fostul deținut George Vasilescu, în vârstă de 51 de ani. Bărbatul a fost eliberat din închisoare în decembrie 2021.

Citeste si: Vești bune pentru șoferi! Guvernul prelungește compensarea prețului la carburanți până la sfârșitul anului

Agresorul a fost condamnat și a executat 5 ani si 9 luni de închisoare pentru agresiune sexuală, în mai multe dosare penale, cu cinci victime femei, folosind același mod de operare prin constrângere.

Citeste si: Un român a fost arestat în Spania, după ce a furat o bicicletă. Bărbatul i-a atașat și un motor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si