Oamenii care au asistat la violențe au povestit că bătăușii aruncau cu mese și cu scaune și că o baltă mare de sânge se formase lângă lăcașul de cult.

Scandal sângeros

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în orașul Corigliano-Rossano, în timpul unei petreceri aniversare, în fața unui restaurant situat lângă biserica Santa Maria delle Grazie, scrie Il Giornale.

Scandalul s-a produs în jurul orei 8 seara, în timpul unei petreceri care avea loc în fața unui restaurant situat pe Via Nazionale, la câțiva pași de piața bisericii Santa Maria delle Grazie din Corigliano-Rossano, un oraș din provincia Cosenza, regiunea Calabria.

Citeste si: O româncă din Italia refuză să părăsească locuința bătrânei de care avea grijă cu toate că a fost concediată

Potrivit declarațiilor martorilor, mai mulți cetățeni bulgari sărbătoreau o zi de naștere când trei cetățeni români, care nu fuseseră invitați, au intrat printre mese și au întrerupt toasturile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant în Italia. Un român a fost condamnat penal după ce a atacat doi conaționali cu un satâr și un cuțit

La început între cele două grupări au zburat înjurăturile, apoi a pornit o adevărată luptă sângeroasă.

Bătăușii au fost prinși 

Unul dintre patroni a fost grav rănit la gât, după ce a fost tăiat cu o sticlă spartă.

Alți doi bărbați au fost răniți ușor. O baltă imensă de sânge apăruse la locul agresiunilor.

Citeste si: Un medic olandez, care a ucis cinci pacienți, a fost arestat în București

La fața locului au intervenit carabinierii din Corigliano-Rossano, dar și echipaje de prim-ajutor.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost analizate de polițiști care i-au identificat pe bătăuși. Trei bulgari sunt în arest la domiciliu și un român este în arest preventiv.

Citeste si: Klaus Iohannis a vorbit despre explozia prețurilor din România: „E nevoie de măsuri”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si