Conform informațiilor furnizate de Prima Pavia, bărbatul român cu inițialele C.M. este acuzat acum de violență în familie și rezistență împotriva militarilor.

Polițiștii italieni au intervenit după ce au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 de un vecin, care a auzit țipete din interiorul apartamentului de alături.

Citește și: Jaf ca în filme! Un român a fost prins în Italia când dădea o spargere de 100.000 de euro

În momentul în care aceștia au ajuns la fața locului, au găsit-o pe femeie în stradă, împreună cu cele două fiice ale sale, după ce aceasta a fugit din casă. Femeia a ajuns să recurgă la acest gest din cauza soțului, un român în vârstă de 40 de ani, care era agresiv și se afla în stare de ebrietate.

Românul a fost oprit de carabinieri cu ajutorul electroșocurilor

În același timp, românul, care se afla împreună cu fiica sa în vârstă de un an în incinta apartamentului de la etajul trei, a amenințat că va arunca pe copilul pe fereastră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bucurie mare într-o familie de români din Italia! Au întâmpinat sosirea pe lume a celui de-al 13-lea copil

Pentru a preveni o posibilă tragedie, oamenii legii s-au poziționat sub fereastra apartamentului  și au încercat să îl liniștească pe bărbat, solicitând intervenția pompierilor pentru a putea pătrunde în casă. În timp ce încercau să forțeze ușa, românul a început să arunce ghivece cu flori și chiar pătura în care era înfășurată fetița, totul pentru a induce panică.

Imediat după ce au reușit să pătrundă în locuință, carabinierii au fost nevoiți să folosească un pistol cu electroșocuri pentru a-l opri pe bărbat, care îi lovea cu pumnii și picioarele. Românul în vârstă de 40 de ani, a fost mai apoi încătușat și arestat, în prezent fiind acuzat de violență în familie și rezistență împotriva autorităților.

Citește și: Andrei, românul care și-a ucis mama și sora, a fost lăudat de avocat: „Un deținut model”

După ce au primit îngrijiri medicale la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Pavia, membrii familiei au fost eliberați. În ceea ce îl privește pe bărbatul arestat, acesta a fost transferat la închisoarea din Pavia după finalizarea formalităților și a fost pus la dispoziția autorităților judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si