Barbatul si-a ucis sotia si cei doi copii in timp ce acestia dormeau. Rezultatele preliminare ale autopsiei au confirmat asta, dar cercetarile in acest caz continua.

Inmormantarea victimelor lui Florin Buliga urmeaza sa aiba loc maine, in comuna Tupilati din judetul Neamt. "Ei s-au nascut si au copilarit la Piatra Neamt si au plecat apoi direct la Brasov. Parintii ei s-au retras la tara, la Totoiesti, in comuna Tupilati.

Sunt niste oameni deosebiti, niste caractere deosebite. Daca as fi avut asa toti cetatenii din comuna, aici ar fi fost Raiul pe pamant. Au o situatie buna, nu au cerut ajutorul primariei pentru inmormantare. Noi am fost la cimitir, am verificat ce se intampla acolo. Se sapa groapa, e jale mare. Saracul tatal ei plange in curte, tipa de durere, nu mai poate. A ramas fara copil si fara nepoti. Nici noi nu intelegem ce a avut acel barbat cu copiii lui, cu sotia. Eu nu concep idei din astea, este rautatea din om, nu se explica. A mers el la manastire? Pai care religie din lumea asta te invata sa iti omori sotia si copiii? Nu exista asa ceva! O minte diabolica. Sa nu ai tu putina constiinta", a declarat pentru cei de la MediaFax, Petru Gherghel, primarul comunei Tupilati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Inmormantarea va avea loc maine, la ora 11:00, in localitatea mai sus amintita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si