Close sidebar
Close sidebar

Scene halucinante în Brăila! Copii de 9 și 12 ani, atacați cu o foarfecă de un bărbat, într-un autobuz. Agresorul a fost imobilizat de șofer

Un bărbat a agresat, în mijlocul zilei, doi minori de 9 și 12 ani, într-un autobuz în Brăila. Bărbatul i-a atacat cu o foarfecă și ulterior a fost imobilizat de către șofer.

Estera Maria,

Scene halucinante în Brăila! Copii de 9 și 12 ani, atacați cu o foarfecă de un bărbat, într-un autobuz. Agresorul a fost imobilizat de șofer

[Sursa foto: Imagini cu scop ilustrativ - Freepik/Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi copii au fost agresați de un bărbat cu o foarfecă, în mijlocul zilei, într-un autobuz din Brăila. Agresorul a fost prins și imobilizat de șofer.

Este vorba de doi minori în vârstă de 9, respectiv 12 ani.

Ce s-a întâmplat?

Polițiștii din cadrul IPJ Brăila au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că într-un autobuz de transport în comun, care se deplasa prin municipiul Brăila, un bărbat ar fi agresat doi minori.

Citește și: Un bărbat, de 53 de ani, a agresat sexual o minoră după ce i-a oferit doi lei

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din primele date, se pare că un bărbat de 69 de ani, din Brăila, în timp ce se afla într-un autobuz, care circula pe linia traseului 2, în cartierul Hipodrom, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat cu o foarfecă un minor de 9 ani şi un alt minor de 12 ani, din Brăila.

Bărbatul a fost imobilizat de şoferul autobuzului, care a văzut în oglindă retrovizoare evenimentul.

În urma evenimentului, ambii minori au solicitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital",  se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila, potrivit  Agerpres.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: UPDATE: Copilul a decedat. Un copil a căzut în râul Uz, în Bacău. Echipajele de salvare au intervenit de urgență

În urma controlului efectuat de poliţişti, asupra bărbatului a fost găsită şi ridicată o foarfecă, acesta fiind condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Un bărbat, de 53 de ani, a agresat sexual o minoră după ce i-a oferit doi lei

Un bărbat de 53 de ani din județul Iaşi  a fost reţinut de procurori  după ce a agresat sexual o minoră, fapta având loc pe o stradă din judeţul Constanţa.

El i-a oferit fetei 2 lei pentru a-l însoţi, însă copila a refuzat şi a reuşit să fugă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au reţinut un bărbat de 53 de ani, din comuna ieşeană Şipote, pentru agresiune sexuală.

Citește și:  Un tată din Dolj este acuzat că și-a agresat fizic fetița de șase ani. Copila avea urme de violență pe brațe

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„La data de 22.05.2023, în jurul orelor 11.30, aflându-se la intersecția străzilor Eroilor cu Trandafirului din localitatea Moviliţa, judeţul Constanţa, a abordat-o pe minora O.A.P. încercând să-i ofere suma de doi lei pentru a-l însoţi într-o direcţie necunoscută, însă, după ce minora a refuzat să primească suma de bani, a apucat-o de un sân, strângând-o, a mângâiat-o pe faţă, iar când aceasta a încercat să plece, a tras-o de păr şi a apucat-o de braţ, în încercarea de a o reţine, însă minora a reuşit să fugă” au transmis procurorii.

Citește și:  Caz de agresiune la o școală din Timișoara: un elev ar fi fost lovit de o profesoara

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI