Scenele violente au fost filmate si, dupa ce au fost postate pe internet., Politia s-a autosesicat si le cerceteaza pe cele trei in stare de libertate.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Olt, Iulian Nicolae, incidentul violent s-a petrecut marti, 5 decembrie, in curtea scolii ”Stefan Protopopescu” din Slatina, la ora 12.

" Trei femei, care sunt mamici si ai caror copii invata in scoala respectiva, s-au luat la bataie in curtea scolii unitatii de invatamant, din cauza unei datorii financiare neachitate la timp.

Scena in care cele trei se bat si folosesc injurii a fost filmata si, dupa ce a aparut in spatiul public, poliistii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz", a spus el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Cele trei persoane au fost identificate si se fac acte procedurale pentru comiterea infractiunior de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Acesta a precizat ca cele trei mame care s-au batut in curtea scolii sunt cercetate in stare de libertate. 

Sursa: News.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si