Close sidebar
Close sidebar

Scene halucinante in curtea unei scoli din Slatina! Trei mamici s-au luat la bataie in fata copiilor

Trei femei din Slatina sunt cercetate penal pentru lovire si pentru tulburarea ordininii si linistii publice dupa ce s-au luat la bataie in curtea unei scoli din oras, la ora la care copiii intra si ies de la scoala.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele violente au fost filmate si, dupa ce au fost postate pe internet., Politia s-a autosesicat si le cerceteaza pe cele trei in stare de libertate.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Olt, Iulian Nicolae, incidentul violent s-a petrecut marti, 5 decembrie, in curtea scolii ”Stefan Protopopescu” din Slatina, la ora 12.

" Trei femei, care sunt mamici si ai caror copii invata in scoala respectiva, s-au luat la bataie in curtea scolii unitatii de invatamant, din cauza unei datorii financiare neachitate la timp. Scena in care cele trei se bat si folosesc injurii a fost filmata si, dupa ce a aparut in spatiul public, poliistii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz", a spus el.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Cele trei persoane au fost identificate si se fac acte procedurale pentru comiterea infractiunior de tulburarea ordinii si linistii publice si lovire sau alte violente” a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Acesta a precizat ca cele trei mame care s-au batut in curtea scolii sunt cercetate in stare de libertate. 

Sursa: News.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI