Potrivit martorilor, femeia s-a dovedit impasibila la traficul intens, la scrasnetele franelor puse brusc, la corul de claxoane si la apostrofarile soferilor, continuand sa alerge de pe o parte pe alta a strazii, ca si cum avea un lucru foarte important de facut. Scene halucinante in plin centrul orasului Galati, in cursul acestei saptamani.

O femeie ce parea disperata sa ajunga undeva a perturbat minute in sir traficul in una dintre intersectiile importante ale urbei (pe bulevardul Brailei, in zona „Trei Star”), dupa ce s-a apucat sa traverseze strada inainte si inapoi, de mai multe ori, pe trecerea de

pietoni, atat pe culoarea verde a semaforului, cat si pe rosu, scrie Adevarul.ro 

Potrivit martorilor, femeia s-a dovedit impasibila la traficul intens, la scrasnetele franelor puse brusc, la corul de claxoane si la apostrofarile soferilor, continuand sa alerge de pe o parte pe alta a strazii, ca si cum avea un lucru foarte important de facut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Nici nu am stiut cum sa reactionez. Mai intai am filmat-o si am incercat sa-i zic sa nu mai alerge pe strada, ca ar putea sa fie lovita de o masina. Mi-am dat insa seama ca femeia nu prea intelege ce-i spun, asa ca am sunat la 112, pentru ca, in mod evident, era nevoie de interventia medicilor si politistilor”, ne-a declarat unul dintre martorii la incident.

Incidentul a fost rezolvat dupa sosirea politistilor, care au dus-o pe femeie la spital pentru investigatii medicale, prilej cu care s-a descoperit ca se afla in evidente cu mai multe afectiuni psihice cronice si ca fost internata in repetate randuri la psihiatrie.

Pacienta are un dicernamant diminuat si, in timpul crizelor provocate de o tulburare obsesiv-compulsiva, are tot fel de manifestari bizare. Fie inchide si deschide usa de sute de ori, fie se aseza si se ridica de pe scaun mecanic, zeci de minute la rand, fie, asa cum s-a intamplat zilele trecute, traverseaza la nesfarsit

strada.

Persoana in cauza nu este la primul incident de acest fel. in ultimii doi ani, a mai fost recuperata de pe strada si dusa la spital (de unde a fost preluata de familiei) de cel putin trei ori, motiv pentru care oamenii legii au sesizat Primaria Galati in vederea gasirii unei solutii de institutionalizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si