Agresoarea, care a refuzat sa se legitimeze, dupa ce oamenii legii au intervenit in urma unei sesizari ca aceasta si-ar fi lovit copilul minor, a fost retinuta pentru ultraj, informeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, vineri seara, in jurul orei 20,00, prin apel la 112, o persoana, angajat al unei societati comerciale dintr-un complex situat pe

raza Sectorului 2, a sesizat ca o femeie isi agreseaza copilul minor si ca, la momentul in care i-a atras atentia, a avut un comportament violent si fata de ea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica. La momentul in care s-au apropiat de persoana reclamata, aceasta fiind insotita de mai multi cunoscuti, aceasta a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece, iar cand politistii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul in fata pe unul dintre ei. A fost imobilizata, moment in care l-a muscat de picior pe celalalt agent.

A fost condusa la sectia de politie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii si ulterior, in scurt timp, de bunici", se mentioneaza in comunicatul de presa al DGPMB.

Avand in vedere situatia inregistrata, dupa audieri, Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2 a dispus retinerea persoanei in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si