Close sidebar
Close sidebar

Scene halucinante la capataiul mamei moarte a Madalinei Manole. Fratele solistei, confundat de o batrana cu Petru Mircea!

Marian Manole, fratele Madalinei, a avut parte de o primire neasteptata cand a ajuns, in aceasta dimineata, la capela unde se afla depusa mama lui.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imbracat in negru, cu ochelari mari de soare si cu un pic de barba, el a fost confundat de o fana a Madalinei cu Petru Mircea.Femeia i-a strigat vorbe urate si putin a lipsit ca si altii sa nu-l jigneasca. A fost insa recunsocut la timp. El s-a apropiat de femeie si i-a spus cine este de fapt. "M-ati confundat cu acel individ? Seman? sa-mi las barba sau plete? Eu sunt fratele Madalinei, fiul celei moarte, care se afla aici in capela", a spus barbatul si a intrat in capela, unde se afla familia sa. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Familia Madalinei Manole l-a acuzat tot timpul pe Petru Mircea, sotul artistei, de moartea ei. Parintii s-au razboit in instanta cu Petru Mircea si au cerut custodia nepotelului lor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI