Taraboiul incepe o data cu o depasire pe care o face soferul masinii din care sunt inregistrate aceste imagini. Barbatul asteapta pana cand poate sa treaca de autocamion, semnalizeaza si incepe manevra. Acelasi lucru il face, insa, si o duba aflata ceva mai in fata. Cand aceasta se retrage pe prima banda, victima realizeaza ca nu are timp sa treaca si de autoturismul verde, asa ca e nevoit sa franeze.

Claxonul pe care il auziti este de la tir-ul din spate. Soferul acestuia considera, se pare, ca este fortat sa franeze, asa ca isi pune in cap sa-i dea "rivalului" o lectie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Adevaratele imagini incredibile incep abia acum. Dupa ce depaseste si autoturismul, soferul ajunge in spatele dubei de mai devreme. Doar ca cel de la volanul tirului i-ar fi cerut conducatorului autoutilitarei, prin statie- sa il ajute si sa ii taie calea victimei. Zis si facut. Duba este proptita pe a doua banda, cu pedala de frana calcata. La cateva secunde distanta colosul depaseste prin dreapta si incepe, de asemenea, sa franeze.

Soseaua este acum complet blocata de catre cele doua masini. Din camion coboara in fuga doi indivizi, care se indreapta amenintator spre victima. Priviti-l cu atentie pe cel in tricou verde, care tine ceva in mana.Este un cutit, pe care nu se sfieste sa il indrepte spre tinta.

Disperat, soferul incepe sa dea cu spatele, fara sa tina cont ca ar putea oricand sa fie implicat intr-un accident.

Inregistrarea se incheie cu momentul in care victima face cale intoarsa pentru a scapa de agresori. Imediat dupa, maramureseanul a depus plangere la politie, iar oamenii legii ii cauta acum pe cei doi soferi, pe care ii vor cerceta pentru tulburarea linistii publice si ingreunarea circulatiei pe drumurile publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si