Ca la popice este lovita biciclista din imagini. Intra in rondul episcopiei, cand.... o masina o arunca pe mijlocul soselei.

Imaginile de pe camera de supraveghere arata momentul impactului: femeia de 40 de ani cade la pamant, cu tot cu bicicleta. Soferul care a accidentat-o opreste imediat in intersectie si alearga s-o ajute.

O ridica de jos si o duce pe trotuar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

De vina ar fi fost chiar biciclista, care ar fi schimbat directia de mers fara sa semnalizeze. Ba mai mult, tanarul de 19 ani, care era la volan, spune ca femeia vorbea la telefon si nu era atenta la trafic.

Femeia a fost ranita la cap si la coloana si a fost dusa cu o ambulanta la spitalul judetean Buzau.

Tot din cauza semnalizarii, un alt accident spectaculos, petrecut azi-dimineata, este surprins de o camera de bord, in apropriere de Ramnicu Sarat.

Masina alba din imagini opreste in mijlocul drumului, vrand sa vireze la stanga. Nu semnalizeaza, asa ca soferul din spate, care vine cu viteza, il zdruncina cu putere. Masina alba ricoseaza pe contrasens, unde accidenteaza un autoturism care circula regulamentar.

Soferul si pasagerul din autoturismul alb sunt angajati ai companiei de apa din buzau. In urma impactului, amandoi au ajuns la spital. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si