Gestul animalic al barbatului l-a aruncat direct dupa gratii. Tot acolo e si sotia lui, dupa ce ambii au facut un scandal monstru in strada, cu politia/

Totul s-a petrecut pe un drum din Huedin. Fara sa le pese ca in masina sunt si cei patru copii minori, intre care, cel mai mic abia a facut 4 luni, ambii au pornit la drum, desi sotia bause bine inainte sa se urce la volan.

Peste 0.60 la mie in aerul pur expirat i-a iesit la alcooltest.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar scena de groaza abia incepea, spun politistii. In timp ce incercau sa o convinga pe femeie sa coboare din masina, sotul ei s-a napustit asupra lor. Ca sa scape din catusele pe care agentii incercau sa i le puna, individul l-a muscat pe unul dintre ei de un picior.

Pentru ca si-au pus copiii in pericol, pe fir au intrat si cei de la DGASPC. Deocamdata, ei au fost luati de langa parinti.

Atat de mama, cat si de cei mici se ocupa un psiholog. In timp ce femeia e cercetata pentru conducere sub influenta alcoolului, barbatul e anchetat pentru ultraj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si