Geamuri sparte, parbriz distrus si o locuinta plina de cioburi- atat a mai ramas, dupa un scandal monstru provocat de niste indivizi intr-un cartier din Constanta.
 
Mai multi indivizi inarmati cu bate si topoare au navalit in locuinta unor rivali de etnie roma si au facut prapad. Scenele au fost surprinse doar pe camera de supraveghere a unei vecine. Ingrozita, femeia n-a mai lasat pe nimeni sa-i treaca pragul casei.
Pe imagini se vede cum indivizii cu bate si topoare vin, hotarati, spre casa rivalilor.  Prima tinta este masina acestora, careia ii sparg toate geamurile, apoi dau buzna in locuinta.
 
 
In casa era doar  o tanara nevazatoare, care s-a panicat. A sarit pe geam si s-a ascuns in curte, pana cand au venit mascatii. 
 
Totul a inceput dupa ce agresorii au cerut familiilor din cartier  o taxa de protectie, in valoare de 1000 de euro. Cum n-au primit niciun leu, indivizii au actionat la intimidare. Pe numele celor 9 suspecti au fost deschise dosare penale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si