Un bărbat în vârstă de 77 ani a fost arestat pentru 24 de ore, după ce a încercat să răpească o fetiță în vârstă de doar 12 ani care se juca cu mai mulți prieteni în centrul orașului Ploiești.

Bătrânul a încercat să o ademenească cu bani pe fetița de 12 ani

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Fetița în vârstă de 12 ani se afla în centrul orașului Ploiești, acolo unde se juca cu mai mulți prieteni. La un moment dat, un bătrân în vârstă de 77 de ani a intrat în vorbă cu cea mică. Bărbatul tocmai ce ieșise de la un magazin, de unde și-a cumpărat o cafea, iar cu restul de 4 lei ar fi încercat să o ademenească pe fetiță. Copila a intrat în vorbă cu bătrânul, iar la un moment dat individul chiar a încercat să o sărute pe cea mică.

Citește și: Doi polițiști din Ploiești au fost răniți, în urma unui accident dintre un autobuz și o autospecială de poliție

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Scenele șocante nu s-au oprit aici. Bătrânul de 77 de ani chiar a încercat să o ia pe fetiță și să o ducă la mașina lui, care se afla în apropiere. Fetița s-a speriat și a început să țipe. Un echipaj de la Poliția Locală a ajuns imediat la fața locului și l-a imobilizat pe bărbat până când colegii lor au ajuns și ei.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar în fața anchetatorilor el și-a recunoscut vina. Procurorii au luat decizia reținerii pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de agresiune sexuală. Individul urmează să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar fetița ar putea să ajungă la un specialist pentru că are nevoie de consiliere psihologică.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si