Close sidebar
Close sidebar

Scene incredibile petrecute in plina strada, in Romania! Politist amenintat cu sabia de un individ cu antecedente penale - EXCLUSIV

Cornel Tilic, agent principal IPJ Ilfov, se afla in timpul liber cand a fost amenintat in Buftea, in plina strada, de un individ cu sabia.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agentul de Politie spune ca se afla in masina sa personala, in timpul liber si a fost amenintat de un individ, cunoscut in orasul Buftea pentru problemele penale. Acesta s-a dat jos din masina cu o sabia si l-a amenintat pe politist ca "il va taia si il va omori".

"Incidentul s-a petrecut pe 24 august. Conducatorul autoturismului negru (se observa pe imagini) a coborat cu sabia amenintandu-ma ca ma va taia si ma va omori. Ulterior am depus plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare la Politia Buftea.", a relatat Cornel Tilic, agentul de politie.

Grav este faptul ca individul care l-a amenintat pe agent a fost condamnat in 2012 la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru talharie calificata. In plus, timp de 7 ani el este in termen de incercare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Respectivul este cunoscut pentru antecedentele penale fiind condamnat in 2012 la 4 ani cu suspendare pentru infractiunea de talharie calificata, cu termen de incercare de 7 ani.

Conflictul a fost unul spontan. El este cunoscut in Buftea facand parte din lumea interlopa.

Nu s-a luat inca nicio masura. Ma simt amenintat. El nici macar nu a fost chemat sa dea o declaratie.

Eu am facut nenumarate demersuri, insa nu mi s-a raspuns. Ieri am fost chemat si am relatat ce s-a intamplat, dar am spus ca nu pot propune martori pentru ca nu au fost.", a mai spus agentul.

Politistul se teme pentru viata sa si spera ca oamenii legii sa ia masurile care se cuvin in acest caz.

"Ma tem pentru viata mea, pentru ca locuiesc in acelasi oras, ma tem pentru familia mea. Am avut noroc ca nu m-am mai intalnit cu el ca poate isi ducea la final intentia de a ma taia. Lui nu i s-a pus in vedere nimic, tinand cont de faptul ca este condamnat cu suspendare si este in termenul de incercare.", a declarat Cornel Tilic, agent principal IPJ Ilfov, in exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI