Un cuplu de români au trecut printr-o experiență marcantă pe o autostradă din Austria. Şoferul maşinii a trecut peste un bărbat care s-a prăbuşit brusc în faţa autoturismului.

Șoferul român a crezut că a lovit un animal sălbatic

După ce l-a lovit, șoferul român, în vârstă de 47 de ani, a alertat imediat poliția. Victima căzută a fost lovită de mai multe mașini care circulau cu viteză pe autostradă.

În urma impactului, corpul bărbatului nu a mai putut fi identificat. Polițiștii au constatat că bucăți din corp au fost împrăștiate și pe celălalt sens de mers.

Citeste si: VIDEO| Un motociclist de 23 de ani a murit după ce a încercat să evite o căruță

Autostrada a fost închisă până la încheierea verificărilor

Ancheta a durat ore întregi, astfel încât autorităţile au decis ca redeschiderea autostrăzii să se facă abia luni dimineaţa în jurul orei 9:30.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru cuplul român, impactul emoțional a fost atât de puternic, încât cei doi soți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

O anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cu exactitate cum a reuşit bărbatul să ajungă în faţa maşinii.

Citeste si: Accident rutier în Orșova. Un TIR s-a răsturnat și a rămas suspendat deasupra unei râpe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si