Sunt scene de o cruzime greu de inteles, intre doua copile de numai 14 ani.

O ploaie de lovituri primeste fata ghemuita la pamant, direct in moalele capului. Rivala ei a incoltit-o, iar furia de care da dovada ar inlemni chiar si un adult.

Intreaga scena surprinsa intr-o scoala din Baia Mare a fost filmata in pauza, de un coleg. Nici el, nici ceilalti spectatori n-au intervenit in niciun fel ca sa opreasca bataia.

Ba mai mult, au tinut secretul mai bine de o saptamana.

CAMELIA VARGA, director adjunct scoala: Nu inteleg de ce elevii au tainuit acest lucru. Daca am fi aflat din timp, cu siguranta pana acum  erau deja aplicate sanctiuni

Eleva violenta ar fi  vazut negru in fata ochilor dupa ce, la indemnul colegei sale, a fost ascultata si punctata cu o nota mica la ora de istorie. La pauza, copila si-a luat revansa cu pumnii si picioarele.

Fata care si-a batut fara mila colega a mai agresat si anul trecut un elev. Pe atunci, s-a ales doar cu nota scazuta la purtare.  

CAMELIA VARGA, director adjunct scoala: Eleva agresoare a fost sanctionata cu mustrare scrisa si scaderea notei datorita absentelor, comportamentului necorspunzatoare asupra profesorilor si colegilor de clasa.

Acum, tanara risca sa fie exmatriculata si mutata la alta scoala.
Membrii consiliului scolar vor decide soarta ei abia peste cateva zile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si