Close sidebar
Close sidebar

Scene inumane la Husi. Un barbat a murit din cauza caniculei si a fost lasat sa zaca pe trotuar, inconjurat de caini. L-au acoperit cu o patura si au plecat

Un barbat in varsta de 53 de ani din Husi ar fi putut avea poate o sansa la viata daca oamenii nu ar fi trecut impasibili pe langa el in timp ce zacea pe trotuar. Barbatul a fost rapus de caldura sufocanta si a zacut ore in sir pe trotuar, inconjurat de caini.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa un timp, cineva a sesizat totusi ca barbatul nu misca si a anuntat politia. Omenii legii au ajuns la fata locului, au izolat zona, apoi au plecat, cadavrul fiind lasat in continuare pe trotuar, acoperit cu o patura, scrie vremeanoua.ro.

Cativa caini s-au strans in jurul trupului neinsufletit al barbatului, iar cineva i-a aprins o lumanare la capatai.
 

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

“Nu stim cand va veni cineva sa il ia, dar parca ne e mila sa il lasam asa, ca dau cainii la el.

Macar ii alungam, ca animalul nu stie…”, spuneau oamenii care, indignati, pazeau cumva cadavrul de pe cealalta parte de drum. Intr-adevar, cativa caini incepusera sa dea tarcoale. “Ar trebui sa vina Medicina Legala, dar nu stim nici cand, nici cum. E pacat sa fie lasat omul asa, in strada, de atatea ore. Miroase cadavrul de acum. Rudele lui au venit si ele aici, dar nu sunt lasate sa il ia.
De-acum e noapte. Oare va sta asa, pe jos, mortul? Pana cand? Noi nu stim sa spunem”,
se intrebau oamenii, relateaza Vremea Noua.

Foto: Vremea Noua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI