Un bărbat care se deplasa într-un cărucior cu rotile, în parcarea unui hypermarket din Alba Iulia și cerșea bani celor care treceau prin zonă a fost identificat de oamenii legii de la Poliția Locală. Surpriza la care nimeni nu se aștepta a venit în momentul în care agenții de poliție i-au spus cerșetorului să se ridice din scaun. 

Mai exact, tânărul care se afla în scaunul cu rotile s-a ridicat și a mers fără probleme atunci când polițiștii locali i-au cerut să se ridice.

Citește și: Un elev suspectat de trafic de droguri povestește cu lejeritate cum a fost vizita mascaților: „Mama le-a făcut cafea. E obișnuită săraca”

”Un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 32 de ani a fost prins astăzi în jurul orelor 16.30 apelând la mila publicului în parcarea Kaufland.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mâna întinsă avea și o poveste pentru impresionat, plus că omul era într-un cărucior cu rotile.

Numai că nu avea handicap. Polițiștii locali au observat acest lucru și i-au cerut să se ridice. A făcut-o într-un loc mai retras să “nu se facă de rușine”. Uite un motiv în plus să nu mai încurajați ne-munca…”, a precizat Marius Ardeleanu, polițist local în cadrul Poliției Locale a Municipiului Alba Iulia pentru jurnaliștii de la  alba24.ro.

Cerșetoria este o problemă majoră cu care se confruntă autoritățile din Alba Iulia

Fenomenul cerșetoriei a ajuns să fie o problemă vizibilă în municipiul Alba Iulia, mai ales în zona turistică, dar și în centrele comerciale. Cu toate acestea, pe lângă localnicii care apelează la mila publică, în Alba Iulia, au apărut și cerșetori din alte județe.

Mai mult, autoritățile locale susțin că în fiecare zi sunt prezenți polițiști locali în zonele turistice și în zona centrelor comerciale.

Citește și: Un cerșetor fals, pasionat de pariuri, care se dădea orb și cerea bani la Mănăstirea Cernica, s-a dat de gol în fața autorităților

În perioada 1 ianuarie – 21 martie 2023, oamenii legii au 96 de amenzi contravenționale cerșetorilor, amenzi în valoare totală de 22.500 de lei și trei avertismente scrise.

Spre exemplu într-o zi, în data de 21 martie au fost date 7 amenzi în valoare de 2.800 de lei celor care au apelat la mila publicului pe străzile din oraș, transmit reprezentații poliției.

Citește și: Un român a intrat într-o farmacie, din Capitală, și a amenințat angajatele să scoată banii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si