Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Scene ireale la o renumită shaormerie de pe Calea Vitan. Un nepalez a fost atacat cu maceta în restaurant

Clipe de coșmar la o shaormerie din Calea Vitan, Bucureşti. Un bărbat a atacat cu maceta un angajat nepalez, în urma unui conflict spontan. Potrivit primele informații obținute, angajatul s-a ales cu răni ușoare în urma incidentului. Polițiștii îl caută acum pe agresor.

Alexandra Costea,

Scene ireale la o renumită shaormerie de pe Calea Vitan. Un nepalez a fost atacat cu maceta în restaurant

[Sursa foto: observatornews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit jurnaliștilor de la observatornews.ro, scandalul ar fi pornit de la faptul că o femeie ar fi fost nemulțumită   de produsele pe care angajatul shaormeriei i le-a oferit. Un bărbat a intervenit în apărarea clientei nemulțumite, având o macetă ascunsă sub haine. 

Atacul a fost filmat

Înregistrările de pe camerele de supraveghere arată că, după ce a primit o palmă de la nepalez, bărbatul care a sărit în apărarea femeii a scos o macetă și l-a atacat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Disperarea unei mame! O româncă a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a răpit copiii de la tatăl belgian

Nepalezul a încercat să fugă de atacator și a sărit peste tejghea, în timp ce bărbatul cu maceta a părăsit localul.

Se pare că atacatorul se ascunde de polițiști și, conform primelor informații, angajatul shaormeriei nu a suferit răni grave.

Ce au transmis polițiștii în urma incidentului

"La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească. Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Citește și: Bărbatul care l-a atacat pe patronul clubului din Capitală ar putea fi un asasin plătit. L-a înjunghiat și apoi a fugit din țară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI