Au avut loc scene șocante în Baia Mare, seara trecută. Martorii au trecut prin clipe de groază, după ce au asistat la un incident tragic.

Un tânăr a fost înjunghiat de prietenul său, în timp ce se afla la serviciu. Altercația celor doi a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, dar și de martori.

Tânăr înjunghiat de prieten, la locul de muncă

Un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat pe o stradă din centrul orașului Baia Mare. Acesta se afla la locul de muncă, într-o cafenea, moment în care, a fost luat prin surprindere de prietenul său.

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la motivul de la care a izbucnit altercația dintre cei doi. Un martor a surprins momentul în care aceștia ies din cafenea, îmbrâncindu-se.

La scurt timp, autoritățile au fost alertate cu privire la un scandal grav. Altercația celor doi se pare că i-a pus viața în pericol tânărului de doar 23 de ani. 

Citește și: "A plecat de acasă cu gândul să ucidă". Adolescentul care ar fi înjunghiat-o mortal pe Meliss, în Grădina Botanică din Craiova, cere schimbarea încadrării juridice

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

politie

Un tânăr a fost înjunghiat de prietenul său, în timp ce se afla la locul de muncă

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș și o ambulanță s-au deplasat la fața locului. Ajunse la locul tragediei au descoperit că tânărul prezenta mai multe leziuni provocate prin înjunghiere, în zona brațelor.

Victima a fost transportată de urgență la spital. 

Autoritățile au reușit să îl găsească pe agresor. Tânărul a fugit de la locul faptei, dar a fost reținut la scurt timp de polițiști.

Tânărul și-a recunoscut fapta în fața autortitățile. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit și motivul pentru care și-a înjunghiat prietenul.

"Eu l-am înjunghiat pentru că batjocorea femei", ar fi declarat acesta, potrivit realitatea.ro.

Poliția Municipiului Baia Mare a deschis o anchetă. Autortitățile fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte care au condus la incidentul șocant.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si