Un trecator a vazut corpul barbatului plutind pe rau si a sunat la 112. La fata locului s-au deplasat imediat doua echipaje de pompieri si Ambulanta.

Barbatul a plutin mai bine de 300 de metri pana ca pompierii sa reuseasca sa-l scoata din apele reci ale raului.

Acesta era inconstient in momentul in care a fost scos din apa, medicii fiind nevoit sa-l resusciteze. Din fericire, dupa 20 de minute, barbatul a raspuns manevrelor de resuscitare. El a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Urgenta pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Pompierii baimareni au fost anuntati despre faptul ca o persoana este cazuta in apele râului Sasar. Spre locul interventiei s-au deplasat echipajul de descarcerare si echipajul de terapie intensiva mobila al SMURD Baia Mare. Imediat dupa ce echipajul de descarcerare a scos persoana din apa, echipajul de terapie intensiva mobila a inceput manevrele de resuscitare. Dupa zeci de minute de resuscitare, echipajul SMURD a reusit sa scoata persoana din stop cardio respirator si au transportat-o la spital”, transmit reprezentantii ISU Maramures.

Intre timp, cei doi agresori, un barbat si o femeie, au fost identificati de catre politisti si urcati in masina de politie. Suspectii au devenit recalcitranti fiind nevoie de incatusarea acestora. Politistii banuiesc ca acestia se aflau sub influenta drogurilor, sau a bauturilor alcoolice, cei doi fiind transportati apoi la sectie pentru declaratii.

Suspectii sunt cercetati pentru tentativa de omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si