Close sidebar
Close sidebar

Scene socante in Baia Mare! Un barbat a fost aruncat de doi indivizi in raul Sasar

Scene socante, astazi, in Baia Mare! Un barbat a fost aruncat de doi indivizi de pe un pod, in raul Sasar.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un trecator a vazut corpul barbatului plutind pe rau si a sunat la 112. La fata locului s-au deplasat imediat doua echipaje de pompieri si Ambulanta.

Barbatul a plutin mai bine de 300 de metri pana ca pompierii sa reuseasca sa-l scoata din apele reci ale raului. Acesta era inconstient in momentul in care a fost scos din apa, medicii fiind nevoit sa-l resusciteze. Din fericire, dupa 20 de minute, barbatul a raspuns manevrelor de resuscitare. El a fost transportat cu ambulanta la Spitalul de Urgenta pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Pompierii baimareni au fost anuntati despre faptul ca o persoana este cazuta in apele râului Sasar. Spre locul interventiei s-au deplasat echipajul de descarcerare si echipajul de terapie intensiva mobila al SMURD Baia Mare. Imediat dupa ce echipajul de descarcerare a scos persoana din apa, echipajul de terapie intensiva mobila a inceput manevrele de resuscitare. Dupa zeci de minute de resuscitare, echipajul SMURD a reusit sa scoata persoana din stop cardio respirator si au transportat-o la spital”, transmit reprezentantii ISU Maramures.

Intre timp, cei doi agresori, un barbat si o femeie, au fost identificati de catre politisti si urcati in masina de politie. Suspectii au devenit recalcitranti fiind nevoie de incatusarea acestora. Politistii banuiesc ca acestia se aflau sub influenta drogurilor, sau a bauturilor alcoolice, cei doi fiind transportati apoi la sectie pentru declaratii. Suspectii sunt cercetati pentru tentativa de omor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI