Potrivit oamenilor legii, pe 22 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 49 de ani, din comuna Mica. Acesta este cercetat pentru comiterea unor infracțiuni de de lovire sau alte violențe, distrugere și părăsirea locului accidentului. 

Citeste si: Descoperire macabră pe străzile din Arad. Polițiștii au găsit trupul unui bărbat

În cursul aceleiași zile cercetările au fost demarate. Prin intermediul unui apel prin 112, efectuat în jurul orei 18:00, la SNUAU, s-a reclamat agresarea fizică a unui bărbat, pe raza municipiului Dej în urma unor neînțelegeri în trafic. 

Șoferul care a provocat incidentul este cercetat sub control judiciar

Între cei doi șoferi, bărbați în vârstă de 39, respectiv 49 de ani ar fi avut loc un conflict, care în cele din urmă a ajuns să se manifeste prin agresiuni verbale și ulterior fizice. Cel din urmă șofer, când s-a urcat în autoturism, l-ar fi acroșat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani care staționa lângă mașină.

Citeste si: Trei bărbaţi din Dolj au fost prinşi la braconat. Indivizii aveau cinci câini din rasa ogar

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au demarat activități pentru a-l identifica pe acesta și a fost reținut timp de 24 de ore.

Ulterior, în cazul acestuia s-a dispus control judiciar.

Tragedie în Bihor. Un băiețel de 3 ani a fost zdrobit de un autoturism

Durere fără margini pentru o familie din Sânnicolau, județul Bihor. Un copil de 3 ani s-a stins din viață în Vinerea Mare după ce a fost zdrobit de o mașină.

Tragedia a avut loc chiar în Vinerea Mare, la orele după-amiezii, însă nu s-a de incident până aseară târziu.. Accidentul s-a produs în localitatea Sânnicolau Român,  județul Bihor.

Citeste si:  Tragedie la Botoșani. O femeie abia pensionată și-a pus capăt zilelor din cauza sărăciei

Conform unor martori care se aflau la fața locului în momentul impactului, băiatul în vârstă de doar trei ani a traversat strada fără să se asigure şi într-o zonă fără trecere de pietoni, după ce a ieşit dintr-un magazin alimentar. Micuțul a fost lovit violent de un autoturism marca BMW.

Șoferul mașinii locuia în aceeași localitate unde s-a produs tragedia

La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, localnic și el al satului Sânnicolau, județul Bihor. Imediat după impactul cu trupul firav al copilului, autoturismul a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate pe care l-a pus la pământ.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citeste si: O șoferiță a făcut prăpăd pe o șosea din Satu Mare. A spulberat tot ce i-a ieșit în cale, inclusiv o țeavă de gaze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si