Totul s-a intamplat in dimineata zilei de miercuri, la biserica Sfantul Gheorghe din Piatra Neamt,  iar explicatia pentru scena halucinanta este aceea ca luni, 16 aprilie, adica peste cinci zile, biserica va fi vizitata de inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Iar pentru vizita inaltului prelat a fost angajata o firma de curatenie care a venit sa puna totul la punct chiar in timpul slujbei de inmormantare, informeaza tvmneamt.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Astfel, la aproape 20 de minute de la inceputul slujbei, preotul a cerut sa fie scos mortul din biserica si a anuntat ca slujba va fi continuata in jurul orei 11, in curtea lacasului de cult. Rudele nu s-au opus de teama ca inmormantarea sa nu fie anulata cu totul, asa ca sicriul a fost depus in fata capelei bisericii.

Sub ochii celor indurerati, preotul i-a indrumat pe cei de la firma de curatenie si a supravegheat atent lucrarile.

Sursa: olt-alert.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si