Un bărbat din Cisnădie a fost atacat de trei indivizi într-o benzinărie din cartierul Lazaret din Sibiu. Aceștia l-au înjunghiat cu un cuțit, fiind nervoși că victima intra și ieșea din incintă și, din cauza lui, se făcea curent, informează presa locală.

Citeste si: Gestul terifiant al unui tânăr din Suceava. Și-a omorât bunica în bătaie, apoi a sunat la 112

Bărbatul înjunghiat lucrează ca șofer la o firmă de ridesharing, iar în seara scandalului ar fi intrat de mai multe ori în benzinărie. Cei trei bărbați, aflați în incintă, la masă, au fost deranjați de faptul că victima deschidea des ușa de la intrare, potrivit  Ora de Sibiu.

Cum s-a derulat conflictul din benzinărie 

Fiindcă „i-a tras curentul”, indivizii au sărit la bătaie și unul dintre ei l-a înjungiat pe taximetrist. După agresiune, bărbații au fugit de la fața locului. Victima a ajuns la spital și, din fericire, starea sa este stabilă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un marinar a fost înjunghiat în Portul Constanța

„O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin bănuite că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23:00, ar

fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cisnădie. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citeste si: Un bărbat de 38 de ani din Constanța și-a ucis tatăl cu cuțitul, în incinta unei societăți comerciale

"Cuțitarul" a fost identificat de poliție 

Tânărul care l-a înjunghiat pe bărbatul care lucrează pe o mașină de la Bolt, a fost identificat de poliție.

”Cuțitarul”, după cum își spune chiar el pe Facebook, urmează să fie reținut și audiat și cel mai probabil va fi prezentat pentru reținere preventivă pe 30 de zile.

"Cuțitarul", cum singur își spune pe Facebook, a fost identificat de poliție și urmează să fie prins și reținut

[Sursa foto: Ora de Sibiu]

VIDEO: Imagini cu puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si