Scene șocante s-au desfășurat în Târgu Jiu, într-o stație de autobuz. O femeie a fost agresată de un tânăr, care a recurs la fapte greu de imaginat.

Tânărul a lovit-o pe femeie în repetate rânduri, fără milă.

O femeie a fost agresată într-o stație de autobuz

O stație de autobuz din municipiul Târgu Jiu a devenit scena unei bătăi groznice. O femeie, în vârstă de 34 de ani, a fost agresată cu bestialitate de un tânăr, în vârstă de 22 de ani. 

Potrivit primelor informații, tânărul ar fi început să o lovească fără milă pe femeie, în repetate rânduri, relatează observatornews.ro.

pumn

O femeie a fost agresată fără milă de un tânăr

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia ar fi suferit multiple leziuni în mai multe zone ale corpului, cele mai grave fiind în zona capului și a membrelor inferioare.

Autoritățile au dispus reținerea tânărului agresor pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost transportat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii din cadrul IPJ Gorj au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, relatează sursa citată anterior.

Autoritățile fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care l-au condus pe tânăr în această situație.

Citește și: Bătaie ca în filme în Sighetu Marmației! Motivul halucinant pentru care mai mulți tineri au ajuns să-și împartă pumni și picioare

statie de autobuz

Scene șocante într-o stație de autobuz din Târgu Jiu! 

[Sursa foto: istockphotos]

„În seara zilei de 19 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla într-o stație de transport public local din municipiu, a fost lovită cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului de către un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe și a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Gorj, potrivit gorjeanul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si