Un incident tragic a avut loc pe data de 28 noiembrie, în Târgoviște, atunci când un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost ucis. Făptașul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cum s-a petrecut evenimentul tragic?

Potrivit IPJ Dâmboviţa, „din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând”.

Citește și: Accident în parcarea unui mall din București. Patru mașini au fost implicate

"Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive. Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând", precizează IPJ Dâmboviţa.

O femeie a fost bătută, dezbrăcată și umilită de o vecină

Incidentul a avut loc în comuna Pușcași, județul Vaslui. Femeia a fost lovită cu bestialitate de vecină, apoi aceasta a ajuns la spital. Victima ar fi avut în trecut o relație cu partenerul de viață al vecinei. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier cumplit de 1 decembrie. Un tânăr de 19 ani a murit

Femeia lucra în Spania, iar  scandalurile au reînceput  după ce aceasta a revenit din străinătate. Aceasta și-a imobilizat victima, a dezbrăcat-o, a lovit-o cu pumnii și picioarele, apoi a început să o filmeze. 
Mai multe echipaje au descins la locuința agresoarei, urmând ca aceasta să fie audiată și să fie luate măsurile legale care se impun.

Citește și: Un șofer care a folosit spray de gură a fost depistat cu 1,78 alcoolemie. Ce spun, de fapt, analizele de sânge

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si