Au avut loc scene șocante pe șosele din Suceava. Un tânăr șofer le-a dat bătăi de cap polițiștilor după ce a condus cu o viteză extraordinară. 

Cum au reușit autoritățile să îl oprească pe șofer? Au apelat la o metodă inedită!

Urmărire ca în filme pe șoselele din Suceava

Polițiștii din Suceava au avut parte de o misiune dificilă. 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani le-a dat bătăti de cap autorătităților după ce a condus cu o viteză peste limita admisă.

Șoferul, văzând că a fost observat de autorități, a încercat să fugă. 

Se pare că tânărul a profitat că se afla la volanul unui autoturism puternic și a accelerat continuu, în speranța de a reuși să scape de polițiști.

Contrar puterii autorturismului, șoferul a fost oprit. Polițiștii au apelat la o metodă inedită pentru a reuși să îl oprească pe tânărul șofer.

După o urmărire ca în filme, polițiștii au întins pe șosea o bandă din țepi. Șoferul a trecut cu mașina peste, iar la scurt timp, a făcut pană.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Cătălin Cherecheș, prima noapte în arestul din România. De ce condiții va beneficia în penitenciar fostul edil din Baia Mare?

masina care merge cu viteza

Scene șocante pe șosele din Suceava. Cum au reușit polițiștii să îl oprească pe șoferul care parcă zbura cu autoturismul?

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au ajuns imediat la locul unde șoferul se oprise și l-au reținut pe tânăr. Polițiștii au făcut, de asemenea, o descoperire șocantă. Se pare că tânărul șofer care parcă zbura cu autoturismul pe șosele, avea permisul suspendat.

În urma celor întâmplate, polițiștii au deschis pe numele tânărului un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Permis de odihnă oferit de polițiști unui conducător auto

După ce l-au prins pe un șofer conducând cu o viteză de 275 km/h, în Brașov, polițiștii au decis să îi ofere un permis de odihnă. Iată ce mesaj au transmis autoritățile șoferului vitezoman:

"Stimate conducător auto, Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune! Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un "permis de odihnă" timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.

Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!

Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză- ele nu sunt doar elemente de decor! Cu respect, Poliția Rutieră Brașov", au scris cei de la Poliția Brașov pe pagina de Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si