Femeia și-a ieșit din minți după ce medicii au ținut-o mai multe ore într-o sală de așteptare, fără a-i da voie să plece acasă.

Scene revoltătoare au avut loc într-o maternitate din Bacău

După ore de așteptare, gravida a început să țipe și să jignească cadrele medicale.

”Pacientă venită la 6 dimineața, internată în urgență, cu sarcină in pericol… la toate încercările medicilor de a-i explica că nu e bine să plece fără investigații și tratament a refuzat!

Citește și: Avocați bătuți în timp ce așteptau să își ia de mâncare. Unul a ajuns la spital

Pe lângă refuz, ne-am trezit și cu o avalanșă de injurii! Oare asta meritam pentru cele 24 ore de muncă în gardă și efortul depus ca să fie bine?”, a scris pe Facebook dr. Raluca Grigoriu, șefă de secție la Maternitatea Bacău.

În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare, Comisia de Etică a SJU Bacău va demara o anchetă

”Se va face o anchetă. Va fi instituită Comisia de Etică a SJU Bacău, pentru investigarea cazului și se vor lua măsuri”, a declarat dr. Adina Lupu, directoarea medicală a SJU Bacău.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Bătaie în centrul Capitalei: în altercație au fost implicați Mitică Dragomir și protestatarul Marian ”Ceaușescu”

Dr. Grigoriu a mai fost sancționată de către Colegiului Medicilor Bacău, potrivit ziaruldebacau.ro, care a anunțat că va șterge postarea.

Pacienta a reacționat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare

”Am fost tratată ca o cârpa de când am ajuns cu salvarea, cu dureri foarte mari de abdomen și rinichi.

Plângeam și rugam să mă ajute, să nu mă mai țină pe un scaun de plastic în sala de așteptare. După ce s-a completat fișa de internare, am fost dusă către o cameră în care mi s-au dat o pereche de papuci de hotel MIZERABILI și un halat, cel de pe mine”, susține pacienta.

Citește și: O copilă, de opt ani, a fost ţinută închisă de când s-a născut. Urcă scările cu greutate şi nu a văzut niciodată o pajişte

Pacienta susține că a cerut, pe propria răspundere, să plece acasă, nefiind necesar ca tratamentul pe care trebuia să-l urmeze să fie administrat în spital.

În acel moment, gravida s-a izbit de refuzul asistentelor, dar și al doamnei doctor Grigoriu, care ar fi avut o atitudine nepotrivită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si