Close sidebar
Close sidebar

Scene șocante petrecute într-un spital din Bacău: ”Am fost tratată ca o cârpă”

Într-o maternitate din Bacău a avut loc un scandal în toată regula după ce o gravidă a refuzat internarea. Doctorița a filmat reacția nervoasă a pacientei.

Diana Bostan,

Maternitate

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia și-a ieșit din minți după ce medicii au ținut-o mai multe ore într-o sală de așteptare, fără a-i da voie să plece acasă.

Scene revoltătoare au avut loc într-o maternitate din Bacău

După ore de așteptare, gravida a început să țipe și să jignească cadrele medicale.

”Pacientă venită la 6 dimineața, internată în urgență, cu sarcină in pericol… la toate încercările medicilor de a-i explica că nu e bine să plece fără investigații și tratament a refuzat!

Citește și: Avocați bătuți în timp ce așteptau să își ia de mâncare. Unul a ajuns la spital

Pe lângă refuz, ne-am trezit și cu o avalanșă de injurii! Oare asta meritam pentru cele 24 ore de muncă în gardă și efortul depus ca să fie bine?”, a scris pe Facebook dr. Raluca Grigoriu, șefă de secție la Maternitatea Bacău.

În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare, Comisia de Etică a SJU Bacău va demara o anchetă

”Se va face o anchetă.

Va fi instituită Comisia de Etică a SJU Bacău, pentru investigarea cazului și se vor lua măsuri”, a declarat dr. Adina Lupu, directoarea medicală a SJU Bacău.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Bătaie în centrul Capitalei: în altercație au fost implicați Mitică Dragomir și protestatarul Marian ”Ceaușescu”

Dr. Grigoriu a mai fost sancționată de către Colegiului Medicilor Bacău, potrivit ziaruldebacau.ro, care a anunțat că va șterge postarea.

Pacienta a reacționat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare

”Am fost tratată ca o cârpa de când am ajuns cu salvarea, cu dureri foarte mari de abdomen și rinichi.

Plângeam și rugam să mă ajute, să nu mă mai țină pe un scaun de plastic în sala de așteptare. După ce s-a completat fișa de internare, am fost dusă către o cameră în care mi s-au dat o pereche de papuci de hotel MIZERABILI și un halat, cel de pe mine”, susține pacienta.

Citește și: O copilă, de opt ani, a fost ţinută închisă de când s-a născut. Urcă scările cu greutate şi nu a văzut niciodată o pajişte

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul apropiat: "Nu mai vreau lucrul acesta"- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Pacienta susține că a cerut, pe propria răspundere, să plece acasă, nefiind necesar ca tratamentul pe care trebuia să-l urmeze să fie administrat în spital.

În acel moment, gravida s-a izbit de refuzul asistentelor, dar și al doamnei doctor Grigoriu, care ar fi avut o atitudine nepotrivită.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI