Au fost scene cumplite seara trecută, în Gorj! Se pare că o femeie din comuna Drăguțești ar fi făcut un gest teribil, după ce ar fi consumat o cantitate mare de alcool.

Femeia a fost reținută pentru fapta șocantă

În cele din urmă, ei ar fi început să se certe, moment în care a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat bărbatul.

“În seara zilei de 28.02.2024, în jurul orelor 17:00 — 17:30, inculpata L.N., în timp ce se afla la locuinţa comună, din satul Tâlveşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, în contextul unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică dreapta faţă, pe concubinul său- persoana vătămată M.C.V., provocându-i astfel o leziune traumatică gravă, în raport de care acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Târgu- Jiu, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale ”, au precizat procurorii.

Citește și: Anița Condescu, fiica unui celebru milionar a fost obligată să poarte brățară electronică! Femeia face acuzații dure la adresa soțului ei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au fost chemați într-un suflet să intervină în acest caz. În cele din urmă, aceștia au decis să o rețină pentru 24 de ore pe femeia în cauză. De asemenea, bărbatul său a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar mai apoi acesta a fost transportat de urgență la spital, starea lui fiind în continuare una gravă.

Conform medicului legist, el ar trebui să stea internat aproximativ 16-18 zile.

Bărbat ucis de fostul partener al iubitei sale

O crimă îngrozitoare a avut loc la 60 de kilometri de Iaşi, în Heleşteni, miercuri, în jurul orei 02.30  dimineața. Un bărbat în vârstă de 37 de ani ar fi pătruns în casa fostei sale iubite, acolo unde l-a înjunghiat mortal pe partenerul acesteia. Totul s-a întâmplat chiar în casa în care dormea și copilul său de doi ani. După ce a recurs la acest gest premeditat, individul s-a dus în spatele casei, acolo unde și-a pus capăt zilelor.

Citește și: Nou incident la metrou: Ușile unui tren, defectate în stația Ștefan cel Mare. Pasagerii au fost debarcați

Bărbatul s-a cunoscut cu mama copilului său în urmă cu 7 ani, în Spania, iar relația lor s-a terminat din cauza violenței și a geloziei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si