Un incident șocant a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în satul Heleşteni județul Iași.

De ce ar fi recurs individul la gestul teribil?

Atunci, un bărbat în vârstă de 37 de ani a intrat pe furiș în casa fostei sale iubite și s-a năpustit asupra actualului iubit al femeii, în vârstă de 27 de ani.

Din păcate, acesta a decedat, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui anterior şi posterior, a brațelor și picioarelor.

El ar fi încercat să fugă, dar după aproximativ 100 metri s-a prăbuşit lângă un gard și a murit, informează Antena 3 CNN. Chiar femeia a reușit să sune la 112, pentru a anunța cele întâmplate.

"În noaptea de 27 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleșteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, ulterior cel din urmă ieșind în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înțepător-tăietor de fostul concubin al femeii. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Iași. 

Omorât crimă Iași

El este bărbatul care a fost omorât la Iași de fostul partener al iubitei sale.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Crimă Iași

Imagine reprezentativă cu o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Șpagă dată în șervețel, în Arad! Cinci polițiști, trimiși în judecată de DNA, după ce ar fi permis fraudarea examenului de obținere a permisului de conducere

În cele din urmă, vinovatul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac.

Noi imagini de la crima din județul Dâmbovița

Între timp, au apărut noi imagini de la crima care a avut loc la hotelul de lux de la Padina.

Atunci, Sorin Anghel a fost surprins agonizând în spatele barului, în timp ce agresorii își doreau în continuare scandal. Totodată, în filmări Solomon are hainele pătate cu sânge, iar în mâna dreaptă se observă arma crimei. Deși a încercat să fugă, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost prins din urmă și ucis cu mai multe lovituri de macetă.

Imagini crimă Padina

Imagini de la crima din Padina.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Conflict, la un pas de tragedie! Doi soţi din Satu Mare, atacaţi cu toporul în timp ce se aflau pe stradă

Presupușii criminali, și anume cei trei frați Marin, fiii vrăjitoarei Sidonia se află arestați de pe data de 11 februarie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si