Au fost momente de coșmar în centrul Ploieștiului! Un bărbat înarmat cu un cuțit ar fi fugit după un autoturism aflat în trafic. Întreagă scenă de pe Bulevardul Republicii a fost filmată de camera de bord a autoturismului, în care se afla o femeie împreună cu copilul său.

Femeia s-a panicat și a sunat la 112

Speriată, femeia a început să claxoneze în momentul în care individul s-a apropiat de mașina ei.

Mai apoi, acesta s-a aplecat ca și cum ar fi zgâriat caroseria autoturismului, iar pentru că șoferița a dat în marșarier, bărbatul a luat-o la goană. În cele din urmă, femeia a cerut cuiva să sune la 112.

"Ajută-mă, sună la poliție că nu mai pot. Am doi copii mici în mașină. Mersi!", a spus aceasta, vizibil speriată.

Atac trafic Ploiești

Imagini din timpul atacului din Ploiești.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Veste bună pentru Simona Halep! Tenismena se poate întoarce pe teren: ”Credința mea a fost pusă la încercare”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Într-un final, oamenii legii l-au identificat pe agresor.

Acesta are 50 de ani, este din municipiul Craiova și ar avea dificultăți în vorbire. În urma percheziției, polițiștii nu au găsit nimic asupra lui. Totodată, individul a fost transportat la spital, unde a fost internat, iar oamenii legii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și continuă cercetările. 

Tânăr agresat în zona de sud a Ploieștiului

Un alt atac a avut loc în Ploiești, de data aceasta pe strada Jianu, din zona de Sud a Municipiului Ploiești, în apropierea unei secții de Poliție.

Bărbatul a povestit cum mai mulți tineri s-au năpustit asupra lui și l-au lovit cu pumnii, iar mai apoi cu bolovani și cărămizi. Totul a avut loc pe data de 3 martie, în jurul orei 20:00.

”În timp ce mă deplasăm pe alee, în dreptul scării blocului de la Jianu, nr.5, mai mulți tineri de etnie romă mi-au tăiat calea. La început m-au împins, apoi au început să mă lovească cu pumnii. Văzând că nu au reusit să ma doboare au început să arunce cu bolovani și cărămizi în mine. Am încercat să mă apar și am reușit până la urmă să mă refugiez într-o scară de bloc” a povestit victima, informează Observatorul Prahovean.

Bărbat atacat Ploiești

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Operațiune miraculoasă de salvare a unui cățeluș! Animăluțul a căzut într-un puț de peste 35 de metri

În urma incidentului, tânărul s-a ales cu o rană adâncă la mână. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si